Iarba roșie ”Imperata Red Baron” la ghiveci mare

36,00 lei49,00 lei (-27%)

Stoc epuizat

Iarba roșie ”Imperata Red Baron” de 10-15cm la ghiveci C3. Iarba Red Baron este o plantă perenă foarte -spectaculosă care aduce o pată de culoare oricărei grădini.  Ajunge la maturitate la 40-50cm, are frunze lungi ca niște sulițe care la bază au culoarea verde deschis, iar spre vârf roșu intens.

 

Mod și timp pentru plantat. Iarba Red Baron nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iarba Red Baron se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 145 Categorii: ,
Fii primul care își spune părerea “Iarba roșie ”Imperata Red Baron” la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal