Iarba elefantului ”Miscantus Zebrinus” la ghiveci mare

35,90 lei40,00 lei (-10%)

Stoc epuizat

Iarba elefantului ”Miscantus Zebrinus” la ghiveci C3. Iarba elefantului este foarte cunoscută datorită aspectului sau nemaîntâlnit. Aceasta ajunge până la 2 metri înălțime la maturitate si 130cm în diametru. Frunzele sale au culoare verde închis si sunt străbătute de benzi galbene orizontale. Își păstrează frunzele și pe parcursul iernii.

 

Mod și timp pentru plantat. Iarba elefantului nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iarba elefantului se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Verde

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

1,5 – 2 m

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Iarba elefantului ”Miscantus Zebrinus” la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal