Iarba Bicolora Carex Variegata de 40-50 cm la ghiveci

26,50 lei27,50 lei (-4%)

Stoc epuizat

 

Iarba bicolora Variegata( Carex morrowii Variegata) la ghiveci C2. Aceasta este una dintre cele mai apreciate tipuri de iarbă ornamentală. Aceasta crește în înălțime până la 60-70 cm și în lățime până la 50cm. Are frunze subțiri, elegante de culoare verde cu o dungă albă compactă. Îți păstrează culoarea pe tot parcursul anului. Iarna frunzele capată o culoare verde închis.

 

Mod și timp pentru plantat. Iarba bicolora nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iarba bicolora se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 63 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

40cm

Distanță de plantare pe rând

0,5-0,7 m

Înălțime la maturitate

30 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Primăvara

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Iarba Bicolora Carex Variegata de 40-50 cm la ghiveci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal