Hortensie roz-rosiatica ”Early Sensation” de 15-20cm

19,90 lei

În stoc

Hortensie roz-rosiatica ”Hydrangea paniculata Early Sensation” de 15-20 cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă spectaculoasă care formeaza un tufiș de 1.5-2 metri înălțiea și 2-2.5 metri lățime. Frunzele au culoarea verde deschis, iar florile roz-roșiatice cu nuanțe de alb pal. Perioada de înflorire este de la finalul lui Iunie până în Septembrie.  Distanța minimă de plantare între plante este de 2-3 metri.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Hortensia roz-rosiatica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia roz-rosiatica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

 

 

SKU: 226 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

roz-roșiatice

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-25cm

Înălțime la maturitate

1,5-2 m

Lățime la maturitate

2,2-2,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Hortensie roz-rosiatica ”Early Sensation” de 15-20cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal