Hortensie galbenă ”Little lime” de 20-25cm

23,20 lei26,00 lei (-11%)

În stoc

Hortensie galbenă ”Little lime” de 20-25cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă ce ajunge la maturitate la înălțimea de 2.5 metri având o creștere rapidă de 30-40 cm pe an. Florile au culoarea galben deschis primăvara, iar spre toamnă își schimbă culoarea către galben-crem. Perioada de înflorire este din Mai până în Iulie. Poate avea o singură tulpină sau mai multe. Frunzele au culoarea verde și persistă o parte dintre ele și pe timp de iarnă. Este recomandat ca primăvara sau toamna să fie tunsă 15-20 cm.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Hortensia galbenă Little Lime nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia galbenă Little Lime se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 187 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Galben

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

25-30cm

Înălțime la maturitate

2-2,5 m

Lățime la maturitate

1-1,2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Rezistență la îngheț

Cad frunzele pe timp de iarnă, Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Hortensie galbenă ”Little lime” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal