Hortensie albastră (Hydrangea macrophylla Yola) de 20 cm

18,40 lei

Stoc epuizat

Hortensie albastră (Hydrangea macrophylla Yola) de 20 cm la ghiveci P9. Hortensia albastra este un arbust ornamental care ajunge la maturitate la înălțimea de 1-1,5 metri. Acest soi produce flori mari de forma globulară care au o nunață intensă de albastru. Perioada de înflorire este din Iunie până în August.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Hortensia albastra Yola nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia albastra Yola se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 199 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Culoare flori

Albastru

Dimensiune la livrare

20-30cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Înălțime la maturitate

1,1-1,5 m

Perioadă înflorire

Iunie-August

Fii primul care își spune părerea “Hortensie albastră (Hydrangea macrophylla Yola) de 20 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal