Hortensie albă de pădure Annabelle de 15-30cm

18,70 lei23,00 lei (-19%)

Stoc epuizat

Hortensie albă de pădure Annabelle de 15-30cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce ajunge la maturitate la 1-1.5 metri în înălțime și 1 metru lățime. Caracteristica sa cea mai importantă este ca florile formează buchete imense de 25-30 cm în diametru care au culoarea alb imaculat. Perioada de înflorire este din Iunie până în August. Este recomandat ca primăvara sau toamna să fie tunsă 15-20 cm.

 

Mod și timp pentru plantat. Hortensia albă Annabelle nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia albă Annabelle se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 205 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

30-40cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-August

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Hortensie albă de pădure Annabelle de 15-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal