Hibiscus rosu “Summer in paradise” de 25-30cm

21,10 lei

În stoc

Hibiscus rosu “Summer in paradise” de 25-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copacel cu o înălțime de 2-3 metri, rezistă și la temperaturi de -30grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petalele duble de culoare rosu aprins spre roz. Au o perioada mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci.

 

Mod și timp pentru plantat. Hibiscusul rosu nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscusul rosu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

 

SKU: 275 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roșu

Dimensiune la livrare

25-30cm

Distanță de plantare pe rând

40-50 cm

Înălțime la maturitate

2-3 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-Septembrie

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Hibiscus rosu “Summer in paradise” de 25-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal