Ghiveci Buxus Sempervirens ( Cismir)

17,10 lei

În stoc

Buxus Semprivens ( Cimisir) de 15-25 cm la ghiveci P10 ( diametrul de 10 cm). Este o planta de culoare verde care ramane asa pe tot parcursul anului, de talie mica ajungand la 1m latime si care necesita udari minime. Se poate tunde oricand pentru a-I oferi forma dorita. Pentru a forma gard viu trebuiesc plantate la 30-40 cm. La marutitate ajunge până la înălțimea de 3-4 metri. Pe același rand se plantează la minim 30 cm.

Pentru a forma gard viu se plantează la 30-40 cm unul față de celălalt. Un alt avantaj considerabil este ca Buxusul semprivens crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

Mod și timp pentru plantat. Buxusul semprivens nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Buxusul semprivens se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 16 Categorii: ,

Crestere si ingrijire. Buxus sempervirens este un arbust originar din Europa Sudica, Nordul Africii si Asia Mica. Creste ca arbust, iar in timp poate ajunge la o inaltime de 3-4 m, insa cresterea este lenta. In tara noastra este mult utilizat in scop ornamental atat la ghiveci, cat si plantat in sol, decorand prin port si frunze. Frunzele sunt mici, persistente, pieloase, de forma ovala sau eliptica, pe fata superioara de culoare verde inchis, iar pe cea inferioara verde deschis. Florile sunt mici, de culoare verde-galbui, nesemnificative. Se adapteaza usor la orice tip de sol fertile cu un pH neutru si cu capacitate buna de drenare.

 

Mod de plantare: Se scot din ghiveci, se pun in pamant si apoi se uda din abundenta. Dupa aceea nu mai este nevesar.  Pentru a se uni si a forma gard viu se planteaza la 30-40cm .

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci, buxusul se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

3-4 m

Distanță de plantare pe rând

0,3-0,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

5.00

07
( 7 Recenzii )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 Recenzii Pentru Acest Produs

 1. 07

  de Maricela Butnaru

  Superba recomand cu drag tuturor

  • de butasideromania.ro

   Va multumim!

 2. 07

  de Cimpoesu Elena

  Super

 3. 07

  de Cimpoesu Elena

  Superbă aceasta planta. Recomand cu toată încrederea Calitate garantata

 4. 07

  de Gheorghe Roxana Andreea

  Am comandat și sunt foarte mulțumită de acest produs, recomand tuturor cu încredere
  5 💥💥💥💥💥

  • de butasideromania.ro

   Va multumim frumos! Sa va bucurati de plante.

 5. 07

  de Simona Banica

  Recomand super frumos, calitate plante!

  • de butasideromania.ro

   Va multumim!

 6. 07

  de georgeta dafina

  Mersi pt bucuria facuta. Leam primit. superbe

  • de butasideromania.ro

   Si noi va multumim! Toate cele bune.

 7. 07

  de Dobre darius

  Va multumim frumos pentru comanda! Abosolut toate buxus si tuia s-au prins

  • de butasideromania.ro

   Sa va bucurati de plante!

Meniu Principal