Garoafă alba ”Dianthus Angel of Purity”

31,00 lei34,20 lei (-9%)

Stoc epuizat

Garoafă alba ”Dianthus plumarius Angel of Purity” de 20-30cm la ghiveci C2. Acest tip de garoafă este cunoscut pentru florile sale albe ca zăpada și care emană un parfum puternic. De asemenea, florile sunt simple, petalele au formă regulață de cupă. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. La maturitate ajunge la înățimea de 0,3-0,5 metri și lățimea de 0,4 metri.

 

Mod și timp pentru plantat. Garoafa alba Angel of Purity nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Garoafa alba Angel of Purity se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30 cm

Înălțime la maturitate

0,3-0,5 m

Lățime la maturitate

0,4 m

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Garoafă alba ”Dianthus Angel of Purity””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal