Garoafă roșie ”Dianthus alpins” de 15-20cm la ghiveci P9

18,50 lei22,00 lei (-16%)

Stoc epuizat

Garoafă rosie ”Dianthus alpins” de 15-20cm la ghiveci P9. Acest tip de garoafă este cunoscut pentru florile sale rosii care emană un parfum puternic. De asemenea, florile sunt simple, petalele au formă regulață de cupă.

Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. La maturitate ajunge la înățimea de 0,3-0,5 metri și lățimea de 0,4 metri.

 

 

SKU: 285 Categorii: ,

Garoafă rosie ”Dianthus alpins” de 15-20cm la ghiveci P9  este cunoscută pentru florile sale rosii care emană un parfum puternic și fermecător. De asemenea, florile sunt simple, iar petalele au formă regulață de cupă, ceea ce le face deosebite și plăcute estetic. Perioada lor de înflorire este din luna Iunie până în luna Septembrie, oferind o prezență continuă și încântătoare pe tot parcursul verii. Cu siguranță curtea ta va arăta perfectă!

De menționat este faptul că la maturitate poate ajunge la înățimea de 0,3-0,5 metri și lățimea de 0,4 metri.

Utilizări – Garoafa rosie:
  • Grădini decorative: Ideală pentru borduri, rocării și aranjamente florale datorită aspectului său elegant și parfumat.
  • Terase și balcoane: Poate fi plantată în ghivece și jardiniere, adăugand un plus de frumusețe și parfum în spațiile exterioare.
  • Atracție pentru polenizatori: Parfumul și florile atractive atrag albinele și alte insecte polenizatoare, contribuind la biodiversitatea grădinii.

Mod și timp pentru plantat. Garoafa rosie Dianthus alpins nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Garoafa rosie Dianthus alpins se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 9 × 9 × 35 cm
Dimensiune la livrare

15-20cm

Fii primul care își spune părerea “Garoafă roșie ”Dianthus alpins” de 15-20cm la ghiveci P9”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal