Echinaceea galbena ghiveci C3

27,70 lei30,00 lei (-8%)

Stoc epuizat

Echinaceea galbena de 20-30cm la ghiveci C3. Aceasta este o planta perenă foarte atractivă care se face remarcată prin florile mari de culoare galben ce au si 8-9 cm în diametru și prin parfumul caracteristic. Perioada de înflorire este din Iulie până în Noiembrie, iar frunzele au culoarea verde deschis. Inălțimea la care ajunge este de 50-70 cm, iar lățimea de 40-50cm. Distanta minima de plantare pe același rând este de 40 cm.

 

Mod și timp pentru plantat. Echinacea galbena nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Echinacea galbena se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

 

 

SKU: 278 Categorii: ,

Informații suplimentare

Caracteristici

Cățărătoare, Gard viu

Dimensiune la livrare

20-30cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Culoare frunze

Verde

Înălțime la maturitate

50-70 cm

Lățime la maturitate

40-50cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-noiembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Echinaceea galbena ghiveci C3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal