Echinacea roz ”Butterfly Kisses”

36,00 lei

Stoc epuizat

Echinacea roz ”Butterfly Kisses” de 20-30cm la ghiveci C2. Aceasta este o planta perenă foarte atractivă care se face remarcată prin florile mari de culoare roz ce au si 8-9 cm în diametru și prin parfumul caracteristic. Perioada de înflorire este din Iulie până în Noiembrie, iar frunzele au culoarea verde deschis. Inălțimea la care ajunge este de 30-70 cm, iar lățimea de 40-50cm. Distanta minima de plantare pe același rând este de 40 cm.

 

Mod și timp pentru plantat. Echinacea roz ”Butterfly Kisses” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Echinacea roz ”Butterfly Kisses” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

30-70 cm

Lățime la maturitate

40-50cm

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iulie-noiembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Distanță de plantare pe rând

40 cm

Fii primul care își spune părerea “Echinacea roz ”Butterfly Kisses””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal