Dracila verde cu alb ”Kelleris” de 25cm

15,70 lei20,00 lei (-22%)

În stoc

Dracila verde cu alb Berberis thunbergii Kelleris” de 25cm la ghiveci P9. Dracila Kelleris ajunge la maturitate la înălțimea de 1,5 metri și 1 m diametru având o creștere de 30 cm pe an. Frunzele sale au culoarea verde cu alb primăvara și vara, iar toamna capătă o tentă roșiatică la vârfuri.  Față de alte soiuri de dracila, aceasta nu prezintă niciun ghimpe.

 

Mod și timp pentru plantat.  Dracila verde cu alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila verde cu alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 159 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-20cm

Înălțime la maturitate

1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Dracila verde cu alb ”Kelleris” de 25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal