Dracila rosiatica verticala ”Helmond Pillar” de 20-25cm

16,10 lei19,20 lei (-16%)

Stoc epuizat

Dracila rosiatica verticala ( Berberis thunbergii “Helmond Pillar”) de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust de dimensiuni medii cu creștere verticală ce formează o coroană columnară. Are ramuri numeroase care cresc în sus, iar tulpinile sunt de culoare vișinie care prezintă țepi. Frunzele sunt de culoare vișiniu închis și își păstrează această culoare pe tot parcursul anului. La maturitate ajunge la înălțimea de 1,4-1,7 m și lățimea de 0,6 metri. Distanța minimă de plantare pentru a forma gard viu este de 50cm.

Florile galben-pal apar primăvara în ciorchini mici de-a lungul crengilor, în aprilie-mai, dar sunt adesea acoperite de frunze și nu ies în evidență. Sunt urmate de fructe toamna, bobițe de culoare roșu aprins, ce rămân de obicei până primăvara. Cu cât va primi mai mult soare, cu atât culorile frunzelor vor fi mai intense.

( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Dracila rosiatica verticala nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila rosiatica verticala se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 92 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Roșu cărămiziu

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

0,5 m

Înălțime la maturitate

1,4-1,7 m

Lățime la maturitate

0,4-0,6 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Dracila rosiatica verticala ”Helmond Pillar” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal