Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20 cm

19,70 lei

În stoc

Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20cm la ghiveci P9. Acest soi de dracila este unul dintre cele mai mici ca înălțime ajungând la maturitate la maxim 60-70cm în înălțime și 70-90 cm în lățime. Pentru a forma gard viu se plantează la 70-80 cm pe același rând. Forma sa este rotundă, compactă iar frunzele au culoarea mov închis. Perioada de înflorire este în Mai-Iunie,  iar frunzele cad la finalul toamnei. Nu necesită tundere la început de primavară.

 

Mod și timp pentru plantat. Dracila Concorde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, dracila Concorde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 210 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Mov închis

Perioadă înflorire

Mai-Iunie

Dimensiune la livrare

10-20cm

Înălțime la maturitate

60-70 cm

Lățime la maturitate

70-90cm

Distanță de plantare pe rând

70-80 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Cad frunzele pe timp de iarnă, Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal