Dracila pitica purpurie de 40-50 cm la ghiveci mare

26,00 lei33,00 lei (-21%)

Stoc epuizat

*în pozele 1,2 și 3 este ghiveciul de Dracila așa cum îl trimitem

*în poza 4 este Dracila matură toamna, iar în poza 5 este Dracila matură vara

Dracila pitica purpurie (Berberis thunbergii Atropurpurea Nana) la ghiveci C3. Acesta este un arbust decorativ foarte cunoscut datorită creșterii sale compacte și stufoase. Acest soi are o talie medie, ajungând la înălțimea maximă de 60 cm. Arbustul înflorește în lunile Aprilie și Mai. Vara culoarea frunzelor este roșu intens, iar toamna și iarna roșu-vișiniu.

 

Mod și timp pentru plantat. Dracila pitica purpurie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila pitica purpurie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Culoare flori

Roșu

Dimensiune la livrare

40-50cm

Înălțime la maturitate

60 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Perioadă înflorire

Mai-Iulie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Dracila pitica purpurie de 40-50 cm la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal