Dracila japoneza verde Erecta de 20 cm

17,00 lei19,70 lei (-14%)

În stoc

Dracila verde Erecta (Berberis thunbergii “ Erecta”) la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios ce are o creștere verticală. Dracila verde Erecta junge până la 2-3 metri în înălțime și la 0,9 metri în lățime. Distanța minimă de plantare este de 80 cm.  Frunzele își păstrează culoarea verde strălucitor pe tot parcursul anului, dar este posibil ca iarna să capete o mică nuanță roșiatică la vârfuri si o parte din frunze sa cada. Dracila Erecta are ramurile subțiri care se arcuiesc către exterior pe masură ce planta se maturizează. Florile sunt galbene, apar sub frunze din Aprilie până în Iunie.  Pentru o nuanță strălucitoare de verde a frunzelor se recomandă plantarea în zone cu mult soare.

 

Mod și timp pentru plantat. Dracila verde Erecta nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dacila verde Erecta se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 90 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

0,7-0,8 m

Înălțime la maturitate

2-3 m

Lățime la maturitate

0,9-1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Fii primul care își spune părerea “Dracila japoneza verde Erecta de 20 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal