Dracila japoneza galben-rosiatica de 25-35cm

16,90 lei20,00 lei (-16%)

În stoc

Dracila galben-rosiatica (Berberis Indian Summer) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust deosebit de frumos datorită frunzișului galben cu roșu închis ce își păstrează culoarea pe tot parcursul anului, in afara de perioada de iarna atunci cand frunzele vor cadea. La maturitate poate ajunge până la 1-2 metri înălțime (daca nu este tuns) și 1 metru lățime. Oriunde este pusa, dracila crează un contrast deosebit datorita culorii sale.

De asemenea, poate forma gard viu daca este plantată la 80cm pe același rând ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

 

Mod și timp pentru plantat. Dracila galben roșiatică nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila galben roșiatică se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 88 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben cu verde

Dimensiune la livrare

30-35cm

Distanță de plantare pe rând

0,7-0,8 m

Înălțime la maturitate

1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Dracila japoneza galben-rosiatica de 25-35cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal