Dracila Coronita de 15cm la ghiveci

15,60 lei

În stoc

Dracila Coronita (Berberis thunbergii “ Coronita”) de 15cm la ghiveci P9. Aceasta cunoscută și sub numele de Dracila japoneză este un arbust ornamental de dimensiuni medii care ajunge la maturitate la 1-1,2 metri înălțime și 60-80cm lățime. Dracila Coronita se remarcă prin frunzișul deosebit de culoare roșie cu margini galben deschis. Florile apar la începutul lui Martie și țin până în Septembrie. Toamna face fructe în forma de bobițe mici și roșii care pot fi consumate.

De asemenea, Dracila Coronită este perfectă și pentru formarea de gard viu daca se plantează la 60cm una față de cealaltă. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Dracila Coronita nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila Coronita se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 89 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben – Rosiatica

Dimensiune la livrare

10-15cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

1-1,2 m

Lățime la maturitate

60-80 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Dracila Coronita de 15cm la ghiveci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal