Deutzia alb cu roz ”Kalmiflora” de 20-25cm

17,00 lei20,00 lei (-15%)

În stoc

Deutzia alb cu roz Deutzia purourascens’Kalmiflora” de 20-25cm la ghiveci P9. Deutzia Kalmiflora ajunge până la 1-1,5 metri înălțime și are un frunziș compact și foarte elegant. Florile sunt prezente din luna Aprilie până toamna și au culoarea roz la periferie și alb către centru. Frunzele sunt verzi cu marginea dințată.

 

Mod și timp pentru plantat. Deutzia alb cu roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Deutzia alb cu roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

SKU: 127 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb cu roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

0,8-1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă înflorire

Aprilie-August

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Deutzia alb cu roz ”Kalmiflora” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal