Cytisus ”Vanesse” de 20-25cm

20,10 lei

Stoc epuizat

Cytisus ”scoparius Vanesse” de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust exotic cu forma si funze trifoliate deosebite ce ajunge la maturitate la 1-1,5 metri înălțime si 1 lățime.. Florile sunt asemănătoare cu Gura leuluri, deoarece au doua părți ce se deschis precum o gură. Culoarea florilor este galbenă. Perioada de înflorire este din Mai până în Iulie.

 

Mod și timp pentru plantat. Cytisus ”scoparius Vanesse” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cytisus ”scoparius Vanesse” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 234 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Galben

Culoare frunze

Verde

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Dimensiune la livrare

25-30cm

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Cytisus ”Vanesse” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal