Cununiţa roz (Spiraea japonica Little Princess) la ghiveci mare

35,50 lei

În stoc

Cununiţa roz ( Spiraea japonica Little Princess) la ghiveci C3. Acesta este un arbust ornamental de gradină cu  florile dense în nuanțe rozalii ce crează imagini spectaculoase în perioada de înflorire pe toată durata ei. Atinge înaltimea maximă de 60-100 cm și o lățime de 50 cm. Se poate planta atât solitară, dar și la distantă de 40 cm una față de celalată pentru a forma gard viu. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Cununița roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 152 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

60-100 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Lățime la maturitate

40-50 cm

Fii primul care își spune părerea “Cununiţa roz (Spiraea japonica Little Princess) la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal