Cununita roz-rosiatica ”Magic Carpet” de 20-25cm

18,30 lei23,00 lei (-20%)

În stoc

Cununita roz-rosiatica ”Spiraea japonica Magic Carpet” de 20-25 cm la ghiveci P9. Aceasta este un soi de plantă perenă ce formează o tufă compacta, bine raminifacă ce ajunge la maturitate la 50-70cm înălțime și 40-50 cm lățime. Frunzele au o cromatică aparte fiind verzi primavara, iar spre toamnă capătă o nuanță de roșiu. Florile sunt rozaii, iar perioada de înflorire este de la finalul lui Iunie până în August.

 

Mod și timp pentru plantat. Cununita roz-rosiatica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununita roz-rosiatica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

 

 

 

SKU: 227 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Portocaliu-roșcat

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

50-70 cm

Lățime la maturitate

40-50 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Perioadă înflorire

Iunie-August

Fii primul care își spune părerea “Cununita roz-rosiatica ”Magic Carpet” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal