Cununiţă mov ”Merlo Green” de 35cm la ghiveci mare

36,50 lei45,00 lei (-19%)

Stoc epuizat

Cununiţă mov ”Spiraea Merlo Green” de 35cm la ghiveci C3. Acesta este o varietate de cununiță ce se remarcă prin culorile schimbătoare ale frunzelor și florilor. Funzele au culoarea verde deschis primăvara și verde închis toamna, iar florile sunt mov deschis în luna Mai și mov închis către toamnă. Are creștere compactă până la 1-1,5 metri și lățimea de 1 m , rotunjită, cu răspândire pe lățime și cu formă ușor neregulată. Pentru un foliaj cât mai stălucitor și colorat, planta se tunde semnificativ în primavara înainte de a începe creșterea.

 

Mod și timp pentru plantat.  Cununița mov nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița mov se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

 

 

              

 

Informații suplimentare

Greutate 2 kg
Dimensiuni 15 × 15 × 39 cm
Culoare flori

Mov

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

35 cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Cununiţă mov ”Merlo Green” de 35cm la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal