Cununita alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) de 20cm

13,80 lei18,00 lei (-23%)

În stoc

Puiet de Cununiţă alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) la ghiveci P9. Acesta este o varietate de cununiță ce se remarcă prin culoarea albă a florilor. Această cununiță înflorește din Mai până în Septembrie.  Are creștere compactă pana la 1-1,2 m , rotunjită, cu răspândire pe lățime, cu formă ușor neregulată. Pentru un foliaj cat mai stalucitor si colorat, planta se tunde semnificativ in primavara inainte de a incepe cresterea.

 

 

Mod si timp pentru plantat. Cununita cu flori albe nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricand,în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundentă, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoare udare. Fiind in ghiveci, Cununita cu flori albe se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 114 Categorii: ,

Cununiţă alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) de 20cm la ghiveci P9. Aceasta este o varietate de cununiță ce se remarcă prin culoarea albă a florilor. Toamna frunzisul devine rosicatic. Iarna isi pastreaza culoarea.

Cununita creștere compactă pana la 1-1,2 m , rotunjită, cu răspândire pe lățime, cu formă ușor neregulată. Distanța de plantare 60 cm – 100 cm. Se cultiva in plin soare sau semiumbra, pe oice tip de teren fertil si bine drenat. Pentru un foliaj cat mai stalucitor si colorat, planta se tunde semnificativ in primavara inainte de a incepe cresterea.

Fertilizare. Pentru cresterea si inflorirea bogata a arbustilor, se recomanda administrarea unui ingrasamant special, in perioada de vegetatie

Taieri. Tunderea arbustilor pentru corectarea formei se poate face primavara devreme . Se recomanda eliminarea partilor afectate/uscate in orice moment al anului.

Plantare: se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 25-30 cm una fata de cealalta pe acelasi rand.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Cununiţă alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

 

 

 

Informații suplimentare

Culoare flori

Alb

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

60 cm – 100 cm

Înălțime la maturitate

1-1,2 m

Lățime la maturitate

0,8-1,1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Primăvara

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Cununita alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) de 20cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal