Cornus stolonifera ‘Flaviramea’ de 40-50cm

20,60 lei26,00 lei (-21%)

În stoc

Cornus stolonifera ‘Flaviramea’ de 40-50cm  la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce ajunge la înălțimea de 2 metri și 1,5 m lățime la maturitate și ce are foarte multe tulpini verticale care își păstreză culoarea galbenă și pe timpul iernii. Frunzele sunt verzi, apar din luna Mai, iși schimbă culoarea în portocaliu toamna și cad la venirea iernii. Florile apar de asemenea la finalul primaverii și sunt foarte parfumate. Este recomandat ca în fiecare an sa fie tuns la 30-40cm deasupra pământului pentru a se dezvolta frumos.

 

Mod și timp pentru plantat. Cornus Flaviramea nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cornus Flaviramea se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 177 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben cu verde

Dimensiune la livrare

40-50cm

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Cad frunzele pe timp de iarnă, Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Cornus stolonifera ‘Flaviramea’ de 40-50cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal