Cornus alba Aurea de 20-30cm

17,30 lei23,00 lei (-25%)

În stoc

Cornus alba Aurea de 20-30cm la ghiveci P9. Cornul Aurea este un arbust ce formeză tufe mari și dense ce ajung până la 2-3 metri înălțime și 1,5 metri diametru la maturitate. Acesta este perfect pentru formarea gardului viu și se poate tunde la început de primavară pentru a-i da forma dorită. Frunzele au culoare galbenă ce se menține pe tot parcursul anului. În lunile de Mai și Iunie înflorește, iar infloreșcențele au culoarea albă.

 

Mod și timp pentru plantat. Cornus alba Aurea nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cornus alba Aurea se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 176 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 9 × 9 × 35 cm
Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

2-3 m

Lățime la maturitate

1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Cornus alba Aurea de 20-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal