Coacaz negru Titania de 50-70cm

16,50 lei19,00 lei (-13%)

Stoc epuizat

Coacaz negru Titania de 50-70 cm cu pamant la radacina. Soiul Titania este cel mai cautat tip de coacaz datorita faptului ca produce o cantitate de 4-7 kg coacaze/an din Iunie pana in Iulie. Coacazele sunt foarte aromate,  suculente, cu un gust foarte bun dulce-acrisor si care rezista mult timp in pom. Plante creste sub forma de arbust, se planteaza la 60-100 cm unul fata de celalalt si la maturitate ajunge pana la 70-100 cm.

 

Mod și timp pentru plantat. Coacazul negru Titania nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Coacazul negru Titania se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 284 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Distanță de plantare pe rând

0,6-0,7 m

Înălțime la maturitate

0,7-1 m

Lățime la maturitate

0,6-0,8 cm

Metodă de ambalare

Infoliat cu pământ la rădăcină

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Iunie-Iulie

Perioadă de plantare

Fiind cu pământ la rădăcină se pot planta oricând

Productie fructe pe an

4-7 kg

Rezistență la îngheț

Până la -20 grade

Fii primul care își spune părerea “Coacaz negru Titania de 50-70cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal