Clematita mov (Clematis Warszawska Nike) de 10cm

16,90 lei19,00 lei (-11%)

Stoc epuizat

Clematita mov (Clematis Warszawska Nike) de 10cm la ghiveci P9. Acest soi de clematită ajunge la înălțimea de 2-3 metri și se poate intinde de suprafețe. Frunzele au culoarea verde pal, iar florile au 6-8 petale și sunt de culoare mov închis. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Pentru a fi protejate pe timp de iarna trebuiesc tunse in fiecare an la 20-30cm deasupra solului.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Clematita mov Nike nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Clematita mov Nike se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10

SKU: 194 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Mov

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

2,3 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Clematita mov (Clematis Warszawska Nike) de 10cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal