Clematita albastra-violet ”Clematis Konigskind” de 10-15cm

23,20 lei28,00 lei (-17%)

Stoc epuizat

Clematita albastra-violet (Clematis Konigskind) de 10-15cm la ghiveci P9. Acest soi de clematită ajunge la înălțimea de 2-3 metri și se poate intinde de suprafețe. Frunzele au culoarea verde pal, iar florile au 6-8 petale și sunt de culoare albastru-violet. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Pentru a fi protejate pe timp de iarna trebuiesc tunse in fiecare an la 20-30cm deasupra solului.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Clematita albastră-violet Konigskind nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Clematita albastră-violet Konigskind se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

SKU: 217 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Albastru-violet

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

10-15cm

Înălțime la maturitate

2-3 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Fii primul care își spune părerea “Clematita albastra-violet ”Clematis Konigskind” de 10-15cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal