Cimicifuga simplex ”Black Negligee”

37,00 lei47,00 lei (-21%)

Stoc epuizat

Cimicifuga simplex ‘Black Negligee’ de 20-30 cm la ghiveci C2. Acest tip de iarba ornamentala este cunoscută pentru florile sale de culoare alb-crem ce au formă de spice care ajung la lungimea de 30-40cm.Perioada de înflorire este din August până în Octombrie. La maturitate planta are înălțimea de 1,5-1,7 metri și lățimea de 0,6-0,8 metri. Distanța minima de plantare este de 0,6 metri. Frunzele au culoarea mov închis și acestea persistă și pe timp de iarnă.

 

Mod și timp pentru plantat. Cimicifuga ”Black Negligee” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cimicifuga ”Black Negligee” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Negru intens

Culoare flori

Alb-crem

Dimensiune la livrare

25-30cm

Înălțime la maturitate

1,5-1,7 m

Lățime la maturitate

0,6-0,8 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Distanță de plantare pe rând

0,6 m

Fii primul care își spune părerea “Cimicifuga simplex ”Black Negligee””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal