Chiparos auriu de 40-50cm la ghiveci mare

38,70 lei53,00 lei (-27%)

În stoc

Chiparos auriu ( Chamaecyparis Laws Ivonne) de 40-50cm la ghiveci C3. Chiparosul True Blue este renumit pentru forma sa conică perfectă și pentru culoarea aurie imaculată ce rezista si pe timp de iarnă. Acesta ajunge până la 3-4 metri înălțime la maturitate și la diametrul de 60-80 cm. Poate forma gard viu dacă se plantează din metru în metru, dar se poate planta și solitar.

Mod și timp pentru plantat. Chiparosul auriu nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Chiparosul auriu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îț țineți și în ghiveci cu condiția să îî fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Auriu

Dimensiune la livrare

40-45cm

Înălțime la maturitate

3-4 m

Lățime la maturitate

40-80 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Chiparos auriu de 40-50cm la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal