Catina rosie ( Pyracantha Red Column) de 25 cm

19,10 lei20,80 lei (-8%)

În stoc

Catina rosie ( Pyracantha Red Column) de 25 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore ornamental ce formează tufe bogate extrem de decorative iar fructele cresc în buchete bogate și dense. Catina rosie poate ajunge până la 3 metri înălțime. Fructele au o culoare roșie aprinsă iar perioada de înflorire începe din luna Mai si se termină in luna August. Cătina roșie este utilizată în special pentru decorarea bordurilor și trotuarelor. De asemenea, este perfect pentru garduri vii senzationale dacă se plantează la 40 cm una față de cealaltă. Acest soi de catina este autofertil.

 

Mod și timp pentru plantat. Cătina roșie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cătina roșie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 111 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-25cm

Distanță de plantare pe rând

40 cm

Înălțime la maturitate

2-3 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Iulie-Octombrie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

1-3 kg

Fii primul care își spune părerea “Catina rosie ( Pyracantha Red Column) de 25 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal