Catina portocalie ( Pyracantha Orange Glow) de 25 cm

19,10 lei20,80 lei (-8%)

Stoc epuizat

Catina portocalie ( Pyracantha Orange Glow) de 25 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore ornamental ce formează tufe bogate extrem de decorative iar fructele cresc în buchete bogate și dense. Catina portocalie poate ajunge până la 3 metri înalțime. Fructele au culoare portocalie iar perioada de înflorire începe din luna Mai si se termină in luna August. Cătina roșie este utilizată în special pentru decorarea bordurilor și trotuarelor. Acest soi de catina este autofertil.

De asemenea, este perfect pentru garduri vii senzationale dacă se plantează la 40 cm una față de cealaltă. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

Mod și timp pentru plantat. Catina portocalie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Catina portocalie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

SKU: 113 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

1-3 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Mai-August

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Rata medie

4.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
0%
4 Stea
100%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

 1. 01

  de Dana Mihaela

  Daca nu este autofertila cu se procedeaza pt a da rod ?
  Se poate cumpara si mascul si femela ?

  • de butasideromania.ro

   Buna ziua! Acest tip de catina este autofertil.

Meniu Principal