Carpen (Carpinus Betulus) de 90-100cm

44,50 lei71,00 lei (-37%)

Stoc epuizat

Carpen ( Carpinus Betulus) de 90-100cm la ghiveci C3.  Carpenul este o plantă renumită pentru formarea de gard viu, dar și pentru coroana sa extrem de decorativă. Ajunge până la înălțimea de 6-8 m, iar lățimea de 3 m la maturitate și se pot planta la minim 4 m unu de altu. Frunzele sunt de culoare verde deschis, iar toamna capată nuanțe de galben-portocaliu. Florile sunt sub formă de mărtișor și apar din luna Aprilie. Fructele sale sunt asemănătoare ghindelor și sunt denumite carpeni.

Mod și timp pentru plantat. Carpenul nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Carpenul se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

90-100cm

Înălțime la maturitate

6-8 m

Distanță de plantare pe rând

4 m

Metodă de ambalare

Ghiveci C3 de 3L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Carpen (Carpinus Betulus) de 90-100cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal