Buxus verde cu galben „Aureovariegata” de 20-25cm

17,30 lei20,00 lei (-14%)

În stoc

Buxus sempervirens ”Aureovariegata” de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ornamental cu frunziș persistent iarna, compact și dens. Frunzele au o formă ovală, de culoare verde strălucitor, cu marginea de culoare galben-pal. Pe aceeași tufă, unele frunze pot fi complet galbene, altele complet verzi. Buxus Aureovariegata dezvoltă un coronament globular, cu o înălțime la maturitate de 2-3 metri și o lățime de 1,5 metri. Distanța minimă de plantare pentru a forma gard viu este de 1,3 metri.  Are o creștere lentă. Ramurile au o creștere verticală de culoare verde.  Arbuștiul Buxus sempervirens „Aureovariegata” tolerează poluarea urbană și vânturile puternice. Pentru o creștere și dezvoltare armonioasă se recomandă tăieri de formare și menținere primavara și vara.

 

Mod și timp pentru plantat. Buxus sempervirens Aureovariegata nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Buxus sempervirens Aureovariegata se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 96 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde cu alb

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

1-1,5 m

Înălțime la maturitate

2-3 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Buxus verde cu galben „Aureovariegata” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal