Buxus rotund Faulkner de 20 cm

13,80 lei18,00 lei (-23%)

În stoc

 

Buxus rotund Faulkner de 20 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust compact, dens, de formă rotundă cu frunze mici de culoare verde intens cu suprafață lucioasă. Ritmul de creștere este de 20 cm pe an ajungând la 1.2 metri în înălțime și 90-100 cm în lățime la maturitate. Buxusul este o specie toleranta la ger și suportă seceta. Are cerințe moderate față de sol și umiditate, dar preferă solurie fertile și bine drenate. Buxusul este o specie care suportă tunderea, astfel se pot realiza exemplare din forme tunse, precum și garduri vii. Specia are un temperament de umbra-semiumbra, dar poate fi plantat fără probleme și în locuri însorite.

Daca doriți formarea de gard viu se plantează la 80 cm unul față de cealalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Buxus Faulkner nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Buxus Faulkner se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 78 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

1-1,2 m

Lățime la maturitate

90-100 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Buxus rotund Faulkner de 20 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal