Barbă albastră ( Caryopteris ”Kew Blue”) de 10-15 cm

19,50 lei23,50 lei (-17%)

Stoc epuizat

Barbă albastră ( Caryopteris ”Kew Blue”) de 10-15cm la ghiveci P9. Barbă albastră este o planta din ce în ce mai căutată de către români datorită coroanei sale unice care poate atinge o înaltime de aproximativ 90 cm si o latime de 1-1,2 metri. Aceasta formează mănunchiuri de flori albastre care se deschid din luna Iunie până în luna Octombrie. Un alt avantaj impresionant sunt frunzele care sunt verzi-argintii pe partea inferioară și verzi închise pe partea superioară. Barba albastră emană un miros plăcut caracteristic pe tot parcursul anului.

 

Mod și timp pentru plantat. Barbă albastră nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Barbă albastră se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 123 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Culoare flori

Albastru

Dimensiune la livrare

10-15cm

Distanță de plantare pe rând

1-1,5 m

Înălțime la maturitate

1-1,2 m

Lățime la maturitate

0,9-1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Barbă albastră ( Caryopteris ”Kew Blue”) de 10-15 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal